Home Uncategorized Και τώρα Μπέλο Οριζόντε

Και τώρα Μπέλο Οριζόντε


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για το ματς με την Κολομβία ολοκληρώθηκε στις 18.00 Ελλάδας στο Αρακαζού. Στην τελευταία προπόνηση στην βάση της, η εθνική δεν αντιμετώπισε προβλήματα και ο Σάντος κατά την συνήθεια του, δοκίμασε τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαβάτου. Πλέον απομένουν 48 ώρες για να κατασταλάξει στους πρώτους 11, σε αυτούς που θεωρεί ότι θα ανταπεξέλθουν και στις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και στις καιρικές αντιξοότητες. Ευτυχώς μας έγινε το “χατήρι” και στην πρώτη πρωινή προπόνηση, εδώ στο Αρακαζού, οι συνθήκες έμοιαζαν πολύ με αυτές που θα βρούμε το μεσημέρι της αναμέτρησης: έβρεξε πολύ πριν πατήσουν χορτάρι οι διεθνείς και αμέσως μετά βγήκε ήλιος και η υγρασία έκανε δύσκολη την αναπνοή. Ακριβώς αυτό που ήθελαν και οι παίκτες για να προσαρμοστούν ακόμη πιο γρήγορα.

Άλλωστε και στις δηλώσεις τους Μόρας και Τζιόλης έκαναν ειδική αναφορά στον καιρό και τόνισαν ότι η ψυχολογία, είναι το μεγάλο όπλο για να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε και να επικεντρωθούμε στο κομμάτι Κολομβία και στο πως θα σταματήσουμε το μεσοεπιθετικό κομμάτι των αντιπάλων, αλλά και πως θα εκμεταλλευτούμε εμείς τις αμυντικές αδυναμίες τους.

Ο Πέκερμαν έχει καταλήξει στο σχήμα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πάντα με την αυριανή ημέρα να μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, και τον Βαλντές παρτενέρ του Γιέπες στο κέντρο της άμυνας, αντι του Ζαπάτα. Μάλιστα ο αρχηγός και στόπερ της ομάδας τόνισε ότι δεν υπάρχουν πράγματα να κρύψει κάποιος από τους δύο τεχνικούς και ότι είναι πολύ σημαντικό το ματς για την Κολομβία στην επιστροφή της μετά από 16 χρόνια σε τελική φάση. Ο Κιντέρο που ήταν δίπλα του, έκανε λόγο για υποχρέωση των παικτών να εκπροσωπήσουν την χώρα και τις οικογένειες τους και να τους κάνουν όλους υπερήφανους.

Και η Κολομβία πετά την ίδια περίπου ώρα με την εθνική (22.00 Ελλάδας) με προορισμό το Μπέλο Οριζόντε. Μάλιστα σήμερα στην πρωινή τελευταία προπόνηση είχαν και μια έκπληξη, καθώς έλαβαν μήνυμα από τις Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας, τους αντάρτες του εμφυλίου, που ήταν στην Κούβα και αυτή την εποχή έχουν ειρηνευτικές συνομιλίες με την Κυβέρνηση, για καλή επιτυχία.

Και επειδή τα γούρια είναι για όλους ίδια, οι αντίπαλοι μας πανηγυρίζουν γιατί θα παίξουν με την γούρικη κίτρινη φανέλλα και τα τρία ματς του ομίλου.

Επόμενος σταθμός Μπέλο Οριζόντε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr