Home Uncategorized Δοκιμές από Σάντος (videos+photos)

Δοκιμές από Σάντος (videos+photos)


Η προετοιμασία της Ελλάδας για το καθοριστικό ματς με την Ιαπωνία συνεχίστηκε στο Αρακαζού δίχως απρόοπτα αλλά υπό καταρρακτώδη βροχή. Ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους “Σαμουράι” καθώς στην προπόνηση της Τρίτης ανακάτεψε την “τράπουλα”.

Το πρόγραμμα των διεθνών ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και εναλλαγής της μπάλας και εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες. Με τους “βασικούς” επέλεξε τους ίδιους έντεκα, οι οποίοι ξεκίνησαν στο ματς με την Κολομβία, και κατά τη διάρκεια του “διπλού” προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

Αρχικά, αντικατέστησε στην κορυφή της επίθεσης των “βασικών” τον Φάνη Γκέκα με τον Κώστα Μήτρογλου και στη συνέχεια τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Γιάννη Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά, σκέψη την οποία πρώτο σας είχε αναφέρει την Δευτέρα το pamesports.

Έπειτα, ο τεχνικός της “γαλανόλευκης” δοκίμασε τον Παναγιώτη Κονέ αριστερά αντί του Γιώργου Σαμαρά αλλά και τον Καραγκούνη μπροστά από το “δίδυμο” των αμυντικών χαφ, το οποίο αρχικά στελεχώθηκε από τους Μανιάτη και Κατσουράνη και στη συνέχεια από τους Μανιάτη και Σάμαρη.

Η “κατασκοπεία” της αντιπάλου της Ελλάδας στην δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό από το τεχνικό επιτελείο και είναι χαρακτηριστικό πως κάθε ποδοσφαιριστής της “γαλανόλευκης” παρέλαβε ένα στικάκι με αρκετό υλικό από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ιαπωνία. Σε αυτό ο Φερνάντο Σάντος επισήμανε τα τρωτά σημεία της ασιατικής ομάδας αλλά και τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι ο Κεϊσούκε Χόντα και ο Σίνζι Καγκάβα . Εξάλλου, οι διεθνείς παρακολούθησαν και επιλεγμένα αποσπάσματα από αγώνες της Ιαπωνίας,

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr