Home Uncategorized Ρόμπεν: «Αυτό χρειάζεται για να κερδίσεις το Μουντιάλ»

Ρόμπεν: «Αυτό χρειάζεται για να κερδίσεις το Μουντιάλ»


O Άριεν Ρόμπεν έδωσε συνέντευξη στην FIFA και μίλησε για την έως τώρα πορεία της Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η Ολλανδία, έστω και δύσκολα πήρα την πρόκριση στα προημιτελικά του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη απέναντι στην ομάδα του Μεξικού. Στο 88΄ο Σνάιντερ και στις καθυστερήσεις ο Χούντελαρ πέτυχαν τα γκολ που έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ και ενώ οι “οράνιε” βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-1.

Ο Ρόμπεν μίλησε για τον ομοσπονδιακό προπονητή των Ολλανδών και ουσιαστικά τον αποθέωσε αναγνωρίζοντας του το γεγονός ότι ξέρει ανά πάσα ώρα τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα.

«Έχουμε ένα φανταστικό προπονητή που ξέρει ακριβώς ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ανά πάσα ώρα και πως θα αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι εκπληκτικό αυτό».

Για το γεγονός ότι η Ολλανδία δείχνει να είναι ομάδα και το πως βοηθούν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν τόνισε: «Είναι πολύ καλό να βλέπεις ότι τα παιδιά που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο, έχουν επιρροή στον αγώνα. Σε κάθε αγώνα ξεχωριστά είναι κάποιος που τον επηρεάζει και έχουν κάνει φανταστική δουλειά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι τώρα. Τώρα ήταν ο Χούντελαρ, πιο πριν ο Ντεπάι. Τελικά αυτό είναι το είδος της δύναμης που χρειάζεσαι για να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Ρόμπεν δείχνει να είναι σε απίστευτη φόρμα και να ηγείται της προσπάθειας των Ολλανδών για μία καλή πορεία (γιατί όχι και κατάκτηση) στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ίδιος δηλώνει για τον εαυτό του πως: «Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω καλά, είμαι σε φόρμα. Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω δυνατός. Μπορώ και το μεταφέρω αυτό μέσα στο γήπεδο, μου αρέσει πολύ και το διασκεδάζω».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr