Home Uncategorized Βλέπουν… 4η αλλαγή στο Μουντιάλ

Βλέπουν… 4η αλλαγή στο Μουντιάλ


Το ενδεχόμενο να γίνεται από τις ομάδες και τέταρτη αλλαγή στην παράταση, εξετάζει η FIFA στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό έγινε γνωστό από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην ενημέρωση των δημοσιογράφων την Τετάρτη, με τη FIFA να διαψεύδει τις φήμες για «χειραγώγηση» του αγώνα Κροατία-Καμερούν. Ικανοποίηση στην FIFA για την πληρότητα των σταδίων.

Σε ότι αφορά στην 4η αλλαγή κατά την διάρκεια της παράτασης, η ειδική τεχνική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας θεωρεί πως ίσως με αυτό τον τρόπο υπάρξει βελτίωση του θεάματος! Βλέπετε, αυτή την περίοδο που γίνεται το Μουντιάλ, οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από εξαντλητική σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η FIFA έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για «στημένο» αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αν και πριν από μερικές μέρες το «De Spiegel» ανέφερε πως «χειραγωγήθηκε» το Καμερούν-Κροατία (1-4).

Κατά τα άλλα, η FIFA ανακοίνωσε πως στα 56 ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει καλυφθεί το 98,2% της χωρητικότητας των γηπέδων. Συνολικά έχουν προσέλθει 2.911.381 θεατές, ενώ οι άδειες θέσεις είναι μόλις 53.365!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr