Home Uncategorized Μαραντόνα: «Μην τα περιμένετε όλα από τον Μέσι»!

Μαραντόνα: «Μην τα περιμένετε όλα από τον Μέσι»!


Ο Λιονέλ Μέσι κάνει ότι μπορεί μέχρι στιγμής για την Αργεντινή στο Μουντιάλ, οδηγώντας την ομάδα του στα προημιτελικά, είτε σκοράροντας, είτε δίνοντας ασίστ σε συμπαίκτες του (όπως στον Ντι Μαρία στον αγώνα με την Ελβετία για τους «16»), αλλά αυτό το γεγονός… έβγαλε από τα ρούχα του τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Έτσι, ο «Ντιεγκίτο» άσκησε πολύ σκληρή κριτική, όχι μόνο προς τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Αλεχάντρο Σαμπέγια αλλά και σε ποδοσφαιριστές της Αργεντινής, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν όλοι περιμένουν τα πάντα από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο πρώην σπουδαίος θρύλος της μπάλας είναι σχολιαστής σε τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας και τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η Αργεντινή να τα περιμένει όλα από τον άσο της Μπαρτσελόνα. Λέγοντας ακόμα πως κάποιοι παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πρέπει να καταλάβουν (οι συμπαίκτες του) ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από τον Μέσι. Μπορεί να πετύχει ένα σπουδαίο γκολ, αλλά αν δεν του βγει δεν πρέπει να βγούμε αύριο και να τον κατηγορήσουμε για την αποτυχία της Αργεντινής», υπογράμμισε ο Μαραντόνα και συμπλήρωσε: «Ο Μέσι είναι πολύ μόνος του. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και οι επιθετικοί της είναι στατικοί. Νιώθω ότι υπάρχει μια πικρία, οργή και απογοήτευση, γιατί είναι σίγουρο ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά χρειάζεται να τους το βγάλει ο προπονητής. Αν δεν βελτιωθούν άμεσα, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι στους Βέλγους».

Να θυμίσουμε ότι ο Ντιέγκο μαντό Μαραντόνα οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 1986, ενώ ως προπονητής αποκλείστηκε από την Γερμανία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής (2010)…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr