

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ενέκρινε την επιτροπή που συστάθηκε για το τμήμα καλαθόσφαιρας. Συντονιστής είναι ο Ρένος Χατζηβασίλης και στενοί του συνεργάτες οι Χριστόφος Χριστοφόρου και Γλαύκος Μιχαηλίδης.
H επιτροπή αποτελείται από τους:
– Συντονιστής: Ρένος Χατζηβασίλη
– Τμήμα Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ: Χριστόφορος Χριστοφόρου,
Γλαύκος Μιχαηλίδης
– Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων & Αθλητικού υλικού & αγώνων: Αντρέας Αβραάμ
– Οικονομική Επιτροπή: Προκόπης Πέτρου, Γιώργος Τσαγγαρίδης
– Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γλαύκος Μιχαηλίδης, Αντρέας Παυλή
– Τεχνικός Διευθυντής – Υπεύθυνος 1ης ομάδας: Μιχάλης Νικολάου
– Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: Στέλιος Καραμαλλάκης








![[Βίντεο από το γήπεδο] Ο τελευταίος πόντος που χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το Κύπελλο!](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/04/Volley-Women-Kipello-238x178.png)
![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





