Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καλή αρχή με τεσσάρα η ΟΜΟΝΟΙΑ (Video & Pics)

Καλή αρχή με τεσσάρα η ΟΜΟΝΟΙΑ (Video & Pics)


Με το δεξί μπήκε στο φετινό Πρωτάθλημα Παίδων U17 η ΟΜΟΝΟΙΑ που κέρδισε σήμερα στην πρεμιέρα την ΑΕΚ Λάρνακας με 4-2 εντός έδρας. Ήταν ένα καλό δυνατό παιχνίδι που και οι δύο ομάδες κρατούσαν μπάλα και ανεβοκατέβαιναν στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λάρνακας ίσως να ήταν λίγο καλύτερη δημιουργώντας περισσότερες επιθέσεις αλλά στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν αυτή που κυριάρχησε. Το πρώτο παιχνίδι έφυγε με το τριφύλλι να παίρνει τους τρεις βαθμούς και πλέον να βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τέρμα του Μιχάλη Κλαρκ στα μέσα του ημιχρόνου, προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα που βγήκε έξω από την περιοχή για αν απομακρύνει τη μπάλα και πλασάροντας ορθά από πάνω του. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε ανύποπτη φάση, κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν και πήραν νωρίς προβάδισμα ξανά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέξανδρου Ηροδότου, το οποίο κέρδισε ποδοσφαιριστής μας σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα. Το 3-1 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με όμορφο σουτ του Χαράλαμπου Χαραλάμπους από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι και μείωσαν στο 90ο λεπτό, αφού νωρίτερα έχασαν πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Αλέξανδρος Αντωνίου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Παύλου Κοντολεύτερου με σουτ εντός της περιοχής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με τους: Αλέξανδρο Αντωνίου, Νικόλα Χανναππά, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Πιτταρά, Άγγελο Παρματζιά, Πέτρο Αντωνίου, Μιχάλη Κλάρκ (Γιώργο Ζελίδη), Αντρέα Ονησιφόρου, Βαγγέλη Νικολάου (Παύλο Κοντολεύτερο), Χαράλαμπο Χαραλάμπους (Αρέστη Νικολάου) και Αλέξανδρο Ηροδότου.

[wzslider lightbox=”true”]