Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καλλικάς: “Συνεχώς ποδόσφαιρο κατοχής” (video)

Καλλικάς: “Συνεχώς ποδόσφαιρο κατοχής” (video)


Ποδόσφαιρο κατοχής θα προσπαθήσει να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα U17, όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Καλλικάς. Ο κόουτς των πράσινων, μίλησε στην κάμερα του Omonoianews.com μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ και υπενθύμισε το μεγάλο στόχο της ακαδημίας, που είναι να ανεβούν παίκτες στις πιο μεγάλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα: Καλή αρχή με τεσσάρα η ΟΜΟΝΟΙΑ (Video & Pics)

Για την επιτυχημένη πρεμιέρα της ομάδας, μας ανέφερε: “Αν και ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, παρουσιαστήκαμε σε αρκετά καλό επίπεδο και έτοιμοι. Θεωρώ πως παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αυτό ζητάμε, να απολαμβάνει ο κόσμος και οι παίκτες το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας. Θέλουμε οι παίκτες μας να παίζουν συνεχώς ποδόσφαιρο κατοχής, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι. Σήμερα το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό και για αυτό το λόγο νικήσαμε”.

Για τους στόχους της ομάδας μας δήλωσε: “Σε περσινές μου δηλώσεις είχα πει ότι στόχος μας είναι να ανεβούν παίκτες στην U21. Πέρσι το καταφέραμε και πήγαν αρκετοί. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος, είναι ο πρώτιστος μας στόχος. Φέτος έχουμε δύο ηλικίες, τους 1999 και 1998. Είναι η πρώτη χρονιά για τους γεννηθέντες του 99′. Μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τη βοήθεια των υπευθύνων, των κυρίων Στάροβλαχ και Κτωρή και γενικά του τιμ, να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και κάποιοι από αυτούς τους παίκτες, αν είναι δυνατόν από φέτος, να πάνε στην U21. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος που πρέπει να έχουν οι ομάδες. Να στέλνουν παίκτες πιο πάνω”.