Home Uncategorized Η σίγουρη Νάπολι και οι άλλοι

Η σίγουρη Νάπολι και οι άλλοι

europa


Αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω η Νάπολι θα είναι η μια από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά του Europa League. Το δεδομένο είναι ότι απόψε θα τις γνωρίζουμε όλες καθώς διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 22.05 με τη Νάπολι να σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση. Στον πρώτο αγώνα νίκησε στο Βόλφσμπουργκ με 4-1 και απόψε στο «Σαν Πάολο» αναμένεται απλά να σφραγίσει την πρόκριση. Χωρίς του Σούνιγα, Μίτσου και Μάτζο θα παίξει η Νάπολι, ενώ για την Βόλφσμπουργκ άρρωστος είναι ο Βιεϊρίνια και τραυματίες οι Σέρλε, Ντε Μπράινε και Χαντ.

Στο άλλο ματς της Ιταλίας, στην Φλωρεντία η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ντινάμο, έχοντας ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 του Κιέβου. Τζουζέπε Ρόσι και Μπαμπάκα οι απόντες για τη Φιορεντίνα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπερναρντέσκι. Όσον αφορά στην Ντινάμο Κιέβου λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο λείπουν οι Μακαρένκο και Μιγκέλ Βελόζο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντράγκοβιτς.

Στο Κίεβο η Ντνίπρο υποδέχεται τη Μπριζ μετά το 0-0 στο Βέλγιο. Χωρίς του Φεντορτσούκ, Μάζουχ, Ζοζούλια, Εζίντιο και Ματέους θα παραταχθεί η η Ντνίπρο, ενώ για την Μπριζ θα απουσιάσουν οι Ένχελς, Μουνιέ, Γκέντοζ, Εμ’Μπομπό και ίσως ο Ντουάρτε.

Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θέλει να ανατρέψει το σε βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φαϊζούλιν, Μογκιλέβετς και οι τιμωρημένοι Γκαράι και Ριαζάντσεβ, ενώ για την Σεβίλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντανιέλ Καρίσο και νοκ-άουτ οι Μπαρμπόζα, Κριστόφορο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr