Home TOP NEWS Ποιοι χτυπάνε εντεκάδα;

Ποιοι χτυπάνε εντεκάδα;

pod-omo-aek-b-13


Πέραν του Γκουλόν, είναι ακόμα αβέβαιο αν ο Κώστας Καϊάφας θα έχει στη διάθεση του κάποιον άλλο από τους απόντες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος αναμένεται αν βρεθεί στην εντεκάδα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι, θα είναι όμως η μοναδική αλλαγή; Θα προσπαθήσει να βελτιώσει με φρεσκάρισμα την εικόνα ο κόουτς, ή θα ποντάρει στο ανέβασμα συγκεκριμένων παικτών;

Συγκεκριμένοι παίκτες, διεκδικούν πάντως την είσοδο τους στην εντεκάδα. Για τον Γκουλόν τα είπαμε, θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν είναι βασικός. Από κει και πέρα, καλές πιθανότητες έχει και ο Γκαουσού Φοφανά. Ο ποδοσφαιριστής που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σαν αλλαγή, ίσως κληθεί να αντικαταστήσει τον Άντραζ Κιρμ που το Σάββατο δεν ήταν στη μέρα του. Πιθανότητες έχει για τη θέση και ο Ράμος.

Τέλος είναι και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία 2 παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το πρωτάθλημα και οπωσδήποτε είναι πιο φρέσκος. Μπορεί να παίξει τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στον άξονα. Το ποιος θα μείνει εκτός σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Ρενάτο είναι συζητήσιμο και θα κριθεί ανάλογα με το ρόλο που θα θελήσει να του δώσει ο κόουτς.