Home Uncategorized Μεγάλη μέρα για την Ελλάδα

Μεγάλη μέρα για την Ελλάδα

oxi1436077148


Μεγάλη μέρα σήμερα για την Ελλάδα, που ψηφίζει σε  αν θα αποδεχθεί τα ευρωπαϊκά μέτρα ή θα τα απορρίψει. Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες και μέχρι στιγμής τα πάντα εκτυλίσσονται ομαλά και δημοκρατικά. “Είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, που θα γράψει ιστορία”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη συγκλονιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.“Δεν αποφασίζουμε απλά να μείνουμε στην Ευρώπη, αποφασίζουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και σαν ίσοι στην Ευρώπη” τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο ελληνικός ΛΑΟΣ καλείται να απαντήσει στους εκβιασμούς που κρατάνε χρόνια τώρα. Καλείται να πει “όχι άλλο εξευτελισμός” σε όλους αυτούς που του επέβαλαν εξοντωτικά μέτρα για μια 5ετία και που δεν έχουν οδηγήσει πουθενά. Παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη και δηλώνουμε απερίφραστα την αλληλεγγύη μας στον περήφανο ελληνικό ΛΑΟ

«Σήμερα είναι η μέρα του πολίτη και μόνο, ο οποίος καλείται να αποφασίσει κατά συνείδηση και αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, για το μέλλον του τόπου και του λαού», επισήμανε στο μήνυμά του κατά την προσέλευσή του στις κάλπες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος κατέληξε: «Το δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να το διανύσουμε με αρραγή ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί».

Στο 27ο και 30ό δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδρίου θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός , στο 2ο δημοτικό σχολείο Γλυφάδας ο Πάνος Καμμένος. Στο 2ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου στις 10:30 ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο ολοήμερο δημοτικό της Βέροιας στις 10:30 ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 11 η Φώφη Γεννηματά. Ήδη ψήφισε στην Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς. Στη Νέα Ερυθραία ψήφισε στις 7 τα ξημερώματα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος στη δήλωσή του επισήμανε πως «η Ελλάδα πρέπει να μείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης». «Σήμερα ψηφίζουμε και αύριο όλοι μαζί θα αρχίσουμε πάλι να δουλεύουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, ενώ χωρίς δηλώσεις ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής.

Πηγή πληροφοριών και δηλώσεων: www.stokokkino.gr/