Home Uncategorized Αύριο οι επαναληπτικές αναμετρήσεις στο Europa League

Αύριο οι επαναληπτικές αναμετρήσεις στο Europa League

apollon-saxan


Αντίστροφη μέτρηση για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ομάδων στην πρώτη προκριματική φάση του Europa League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ την Dinamo Batumi στον επαναληπτικό του 0-1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Fabio Jose Costa Verissimo (διεθνής από τις 27 Ιανουαρίου 2015) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Paulo Alexandre Santos Soares (διεθνής από το 2014) και Antonio Manuel Albino Godinho (διεθνής από το 2012).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πορτογάλος Bruno Miguel Duarte Paixao.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Rodger Gifford (Ουαλία) και παρατηρητής αγώνα ο Philippe Prudhon (Γαλλία).

Ο νικητής του αγώνα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα FK Kruoja Pakruojis (Λιθουανίας) – Jagiellonia Białystok (Πολωνίας). Στο πρώτο παιχνίδι νίκησαν εκτός έδρας οι Πολωνοί με 1-0.

Απόλλωνας – FC Saxan
Ο Απόλλωνας μετά το νικηφόρο 2-0 στη Μολδαβία με αντίπαλο την FC Saxan έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και θα αρχίσει στις 20:00.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σέρβος Srdjan Jovanovic (διεθνής από την 1η Ιανουαρίου 2015) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Uroš Stojković (διεθνής από το 2014) και Dejan Potocan (διεθνής από το 2012).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Σέρβος Milan Jeremic.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Alain Hamer (Λουξεμβούργο) και παρατηρητής αγώνα ο Danilo Filacchione (Ιταλία).

Στην επόμενη φάση ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα FK Trakai (Λιθουανία) – HB Tórshavn (Νησιά Φαρόε). Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα νίκησαν οι Λιθουανοί με 3-0.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας οι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν στις 16 και 23 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα αρχίσει τι υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο και θα μάθει τον αντίπαλο της μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στην Ελβετία.

CFA