Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 3η θέση για την ομάδα μας στον αγώνα ακαδημιών ορεινής ποδηλασίας

3η θέση για την ομάδα μας στον αγώνα ακαδημιών ορεινής ποδηλασίας


Στον αγώνα ακαδημιών ορεινής ποδηλασίας ο 11 χρόνος Θεοφάνους Σταύρος της Σχολής Ποδηλασίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατέκτησε την αξιέπαινη 3η θέση. Ο νεαρός αθλητής έδωσε σκληρή μάχη με τα άλλα παιδιά της κατηγορίας του σε ένα αντοχής και τεχνικής στην διαδρομή που έστησε ειδικά για την διοργάνωση η διοργανώτρια σχόλη «Αγίων Μνάσων» στον Λυθροδόντα.

Εξήντα και πλέον παιδιά ηλικίας 7 με 13 από σχεδόν όλες τις σχολές, συμμετείχαν στον ποδηλατικό αγώνα που άψογα διοργάνωσε η φιλοξενούμενη σχόλη στην περιοχή Λεξέκο. Μέσα στην φύση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τεχνικές σε «αγωνιστικό περιβάλλον» όπως κατέβασμα από μονοπάτι, ανέβασμα ανηφόρας αντοχής και τεχνικές ισορροπίας σε μονοπάτι με σκαλιά. Η σχολή μας συμμετείχε με δυο αθλητές Α1 και Α0, τους Σταυρό Θεοφανούς και τον μικρο μας Γιώργο Γιανγκουλή που είχε άψογη αγωνιστική παρουσία!

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια Σχόλη Αγίων Μνασων για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία και κεραστικά που μεγάλοι και μικροί απόλαυσαν. Ο επόμενος αγώνας των σχολών προγραμματίζεται στην κατασκηνωτή Ιούνιου στη ημιορεινή περιοχή Κυπερούντας.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.

πηγή: omonoiacycling.com