Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ολόκληρο το πρόγραμμα της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Μετά την κλήρωση της προηγούμενης εβδομάδας και την χθεσινή συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠΕ ανακοινώθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Περόσφαιρας Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Όπως αποφάσισε η ομοσπονδία, θα υπάρξει διακοπή αρχές Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Κυπριακών ομάδων. Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετέχει στο CEV Volleyball Champions League.

Πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα κάνουν οι Πρωταθλητές, που μια εβδομάδα αργότερα θα ταξιδέψουν στη Δερύνεια για να αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση. Ακολούθως η ομάδα του Σάββα Σάββα δίνει δύο συνεχόμενα εντός έδρας ντέρμπι. Στην 3η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Ανόρθωση, ενώ στην επόμενη αυτό με την ΑΕ Καραβά. Όσον αφορά το πρώτο, ίσως αναβληθεί, αυτό είναι ενδιάμεσα με τους δύο αγώνες του “τριφυλλιού” στο Champions League.

Στην Πάφο θα πάει την 5η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό Παφιακό και μια εβδομάδα αργότερα οι “πράσινοι” θα υποδεχτούν την ΕΝ Παραλιμνίου. Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι, με την ομάδα μας να παίζει εκτός έδρας.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Πρωτάθλημα και Champions League ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.