Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό»

«Δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια οικογένεια και όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχει η αγάπη, ο σεβασμός, η πίστη και ούτω καθεξής. Στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά που ονειρεύονται μια μέρα να παίξουν στην ανδρική ομάδα φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς της. Όλοι έχουν μια φιλία μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη για το τριφύλλι, συνδέονται μεταξύ τους, μοιράζονται τα πάντα.

Στις δύο φωτογραφίες του άρθρου μπορείτε να δείτε τα παιδιά του επίλεκτου κλιμακίου των γεννηθέντων το 2004 με τον προπονητή τους. Οι μικροί, αποδεικνύοντας όλα τα πιο πάνω που έχουμε γράψει, χάρισαν μια φανέλα της ομάδας μας στον προπονητή τους Κύπρο Ιωαννίδη. Στην φανέλα αναγράφονται τα ονόματα τους και το μήνυμα πως «δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό». Με αυτό τον τρόπο θέλησαν στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να εκφράσουν την αγάπη και το σεβασμό τους προς τον προπονητή τους.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι, Κυριάκο Κωνσταντίνου, Ανδρέα Χριστοφόρου, Πέτρο Μιχαήλ, Αντρέα Γεωργίου, Άδωνη Κωνσταντίνου, Εμμανουήλ Γιαννακού, Χρίστο Μακρυγιώργη, Στέλιο Κωστή, Κυριάκο Μιχαήλ και Νεκτάριε Γεωργίου ΜΠΡΑΒΟ για την κίνηση σας. Συνεχίστε ενωμένοι κυνηγώντας τα όνειρα σας έχοντας πάντοτε θέληση και πίστη για επιτυχία.