Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η τελευταία παράσταση των μικρών

Η τελευταία παράσταση των μικρών

a100


Στο τέλος τους έφτασαν τα πρωταθλήματα κάτω των 13 ετών και οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνουν αυτό το Σάββατο τον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή περίοδο. Οι υποχρεώσεις των μικρών τελειώνουν επιτέλους για αυτούς που θα ξεκουραστούν  και θα επιστρέψουν σε λίγες εβδομάδες και πάλι στα γήπεδα.

Στην 14η κα τελευταία όπως προαναφέραμε αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την ΑΕΠ και θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με νίκη. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 5η θέση και με νίκη υπό προϋποθέσεις μπορούν να φτάσουν μέχρι την 3η θέση και θα το διεκδικήσουν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Αναγέννησης Λυθροδόντα το Σάββατο στις 9:00.

Η 16η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Premier U13 περιλαμβάνει την αναμέτρηση μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Οι μικροί της ομάδας μας φιλοξενούν την ομάδα της Αμμοχώστου με στόχο τη νίκη που θα αφήσει μια καλύτερη αίγλη στους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι ως γνωστόν είναι ένα χρόνο μικρότεροι και αγωνίστηκαν φέτος για να πάρουν εμπειρίες για του χρόνου που θα αγωνίζονται ξανά ως η επίσημη ομάδα του σωματείου μας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπίς Γερίου το Σάββατο στις 9 το πρωί.