Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πλησιάζει η φιέστα των ακαδημιών

Πλησιάζει η φιέστα των ακαδημιών

a115


Κοντά βρίσκεται η Κυριακή 15 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πραγματοποιήσει μεγάλη παγκύπρια φιέστα. Η εκδήλωση γίνετε επί της ευκαιρίας της ολοκλήρωσης όλων των υποχρεώσεων των μικρών της ακαδημίας και φυσικά για να τιμηθούν όλοι οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές. Ο χώρος της φιέστας είναι το προπονητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «Ηλίας Πούλλος» και η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Εκτός από τους μικρούς παίκτες θα παρευρεθούν και ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να στηρίξουν την γιορτή και έτσι οι μικροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους. Ακόμη, τα παιδιά της ακαδημίας θα πραγματοποιήσουν σε επίδειξη των ικανοτήτων τους, ενώ γενικά θα είναι μια μεγάλη γιορτή για παιχνίδι και μπόλικο ποδόσφαιρο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.

Στη φιέστα θέση έχουν όλοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θέλουν να δώσουν το παρών τους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους. Θα υπάρχει φαγητό και ποτό, όπως και μουσική  από το ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ 92.8 που θα καλύψει με live link την εκδήλωση. Περισσότερα θα μάθετε όσοι βρεθείτε εκεί με σίγουρο να είναι πως θα περάσετε μια καταπληκτική ημέρα!