Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πράσινη ψήφος για καλύτερο γκολ και απόκρουση (Video)

Πράσινη ψήφος για καλύτερο γκολ και απόκρουση (Video)

a115


Η ιστοσελίδα ProAcademy11 που ασχολείται με όλες τις ακαδημίες των Κυπριακών ομάδων διοργανώνει δύο διαγωνισμούς, για το καλύτερο τέρμα και την καλύτερη απόκρουση του 3ου γύρου στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ κάτω των 13 και 15 ετών. Στη σελίδα της έχουν αναρτηθεί δύο βίντεο με τα 10 καλύτερα τέρματα όπου σε αυτά υπάρχουν δύο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ το ίδιο έγινε για τις αποκρούσεις όπου βρίσκεται μια από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για να επιλέξετε το καλύτερο τέρμα πατήστε εδώ. Στο νούμερο 4 της ψηφοφορίας βρίσκεται ο 13χρονος Σταύρος Χριστοφόρου με το πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση σε αιώνιο ντέρμπι. Μπορείτε να δείτε το τέρμα από το 1:17 μέχρι το 1:36 του βίντεο. Το 8ο στη σειρά τέρμα και στη ψηφοφορία είναι αυτό του Γιάννη Ανδρέου της ομάδας κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απολαύστε το τέρμα του Γιάννη από το 3:04 μέχρι το 3:44 του βίντεο όπου περνά όποιο ποδοσφαιριστή βρίσκει μπροστά του και πετυχαίνει το τέρμα, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Για να επιλέξετε την καλύτερη απόκρουση πατήστε εδώ. Ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 15 ετών Κωνσταντίνος Λοΐζου βρίσκεται στο νούμερο 4 της ψηφοφορίας με την απόκρουση του σε αιώνιο ντέρμπι. Από το 1:04 μέχρι το 1:19 μπορείτε να δείτε τη σωτήρια απόκρουση στο δυνατό σουτ του αντιπάλου διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Προς το τέλος και των δύο βίντεο μπορείτε να δείτε πως θα ανακηρυχτούν οι νικητές των διαγωνισμών.