Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι αλλαγές έφεραν το διπλό από το Δασάκι

Οι αλλαγές έφεραν το διπλό από το Δασάκι

U17-VsApollown (57)


Για ένατο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που επανήλθε στις νίκες μετά από δύο απανωτές ισοπαλίες επικρατώντας του Εθνικού μέσα στην έδρα του με 2-0. Οι πράσινοι του Χάρη Καλλικά έψαχναν από νωρίς το γκολ, που όμως άργησε να έρθει αν και η ομάδα μας πίεζε αρκετά για να το πετύχει. Το τρίποντο για την ομάδα μας ήρθε από τον πάγκο, δύο αλλαγές του προπονητή μας πέτυχαν από ένα γκολ ανακουφίζοντας όλους στην ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο Πέτρος Αντωνίου στο 70ο λεπτό, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά νωρίτερα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μιχάλης Κλάρκ δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, παίκτης που είχε περάσει ως αλλαγή δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που θέλει να ανεβεί περισσότερο στη βαθμολογία. Οι πράσινοι πήραν και εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Ο Χάρης Καλλικάς χρησιμοποίησε στον αγώνα τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές:

ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΝΑΠΠΑ, ΠΑΥΛΟ ΠΙΤΤΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΣΤΟΥ(ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΑΡΚ), ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΡΕΛΛΑ(ΠΕΤΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΓΙΩΡΓΟ ΖΝΤΕΛΙΔΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ και ΓΙΩΡΓΟ ΣΕΡΓΙΔΗ(ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).