Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερα «πράσινα» ταλέντα στην Εθνική Ελπίδων

Τέσσερα «πράσινα» ταλέντα στην Εθνική Ελπίδων

kypello-agianapa80


Ανδρέας Παναγιώτου, Ιάκωβος Σαμμούτης, Κωνσταντίνος Παναγή και Παντελής Κονομής είναι οι τέσσερις από τους 22 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό με την Εθνική Αγγλίας C. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 23 που δεν αγωνίζονται σε επαγγελματικούς συλλόγους και μέσα από τέτοια φιλικά παιχνίδια δίνεται η ευκαιρία προώθησης τους σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο προπονητής της Πολ Φέρκλαφ ενόψει του αγώνα στην Κύπρο κάλεσε 16 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του Conference, η αμέσως επόμενη κατηγορία μετά τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Αγγλίας.

Το φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» με ώρα έναρξης τις 15:00. Μια ημέρα πριν οι παίκτες που κλήθηκαν από το Λούκα Χατζηλούκα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο Στάδιο που θα διεξαχθεί ο αγώνας για προπόνηση που θα αρχίσει στις 10:00 και στη συνέχεια θα ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη προπόνηση  στο Δημοτικό γήπεδο Αραδίππου στις 15:00.

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιστρέψουν την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα του επαναληπτικού αγώνα για το κύπελλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως ζητήσει από την Εθνική να μην ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές της την αποστολή για το φιλικό εάν τους χρειάζεται.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας C:
 Calum Kitscha (Hayes & Yeading United)
 Andrew Coughlin (Wrexham)
 Marc Roberts (FC Halifax Town)
 James Bolton (FC Halifax Town)
 Tom Parkes (Bristol Rovers)
 Kingsley James (Chester FC)
 Matthew Pearson (FC Halifax Town)
 Paul Lewis (Macclesfield Town)
 Josh Payne (Woking)
 Lee Brown (Bristol Rovers)
 Andy Halls (Macclesfield Town)
 Andy Yiadom (Barnet)
 Jordan Burrow (Lincoln City)
 Elliott Frear (Forest Green Rovers)
 Stefan Payne (Dover Athletic)
 James Norwood (Forest Green Rovers)