Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Απίστευτη ανατροπή!

Απίστευτη ανατροπή!

U13a-VSapoel (79)


Αυτός που είπε ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη είχε απόλυτο δίκαιο. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα σε ένα συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της city f.c για το πρωτάθλημα u-13.

H ομάδα μας έχανε με 3-2 μέχρι και 2 λεπτά πριν από την λήξη όμως κατάφερε να φέρει τα κάτω πάνω μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και να πάρει μια σημαντική νίκη.

Ο αγώνας άρχισε με την αντίπαλη ομάδα να προηγείται 1-0 με την έναρξη του αγώνα με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Στη συνέχεια η ομάδα μας αντέδρασε και ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ιάσονα Ορφανίδη το οποίο κέρδισε ο Απόστολος Ανδρέου.
Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η City πήρε εκ νέου προβάδισμα όταν ο επιθετικός της έφυγε μόνος πίσω από την άμυνα και δεν αστόχησε. Με σκορ 2-1 έκλεισε και το α μέρος.

Στην επανάληψη οι αντίπαλοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και κατάφεραν να σκοράρουν και να γράψουν το 3-1 φέρνοντας με αυτό το τρόπο το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Κάπου εκεί αφυπνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι αποφάσισαν να τα δώσουν όλα μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή.

Ο Άντρος Αυλωνίτης έριξε στον αγώνα μετά από απουσία ενός και πλέον μηνός λόγο τραυματισμού τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Μαρίνο Τζιωνή και η ομάδα μας άρχισε να πιέζει. Μείωσε αρχικά σε 3-2 με σέντρα σουτ του Μιχάλη Αντωνίου.Το παιχνίδι κυλούσε και όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ.

Δύο όμως λεπτά πριν από την λήξη η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Ανδρόνικο Κακουλλή.
Στις καθυστερήσεις ο Οράτιος Λεμέσιος μπήκε αποφασιστικά στην αντίπαλη περιοχή, σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή στον Ανδρόνικο Κακουλλή που δεν αστόχησε και έγραψε το 3-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
ΟΜΟΝΟΙΑ (A.Aυλωνίτης) : Π.Βασιλείου, Γ.Παπαθανασίου, Μ.Αντωνίου, Α.Χ”Γιάννη, Π.Γεωργίου, Β.Χριστοδουλίδη, Απ.Ανδρέου, Ν.Ζαχαριάδη, Ο.Λεμέσιο, Ι.Ορφανίδη, Αλ.Αυλωνίτη  (Α.Κακουλλή, Μ.Τζιωνή, Γ.Κακουλλή, Γ.Κωνσταντίνου, Ορ.Μυλωνά)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας