Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η κλήρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο προαιρετικό U17

Η κλήρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο προαιρετικό U17

u15-anorthosi


Με ομάδα και στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών θα συμμετέχει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι δήλωσαν συμμετοχή έτσι ώστε να πάρουν χρόνο οι παίκτες που δεν θα αγωνίζονται στην κανονική ομάδα U17 του τριφυλλιού.

Η ΚΟΠ πραγματοποίησε νέα κλήρωση για το Πρωτάθλημα, με τους πράσινους να μπαίνουν στο δεύτερο όμιλο και στην πρεμιέρα να αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Λατσιών.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας για την κλήρωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U-17 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ για τη Λευκωσία και Λάρνακα. Στο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 13 ομάδες και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν Εθνικός Λατσιών (1), Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ολυμπιακός, ΠΑΕΕΚ, Ερμής Αραδίππου και ΜΕΑΠ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ένωση – ΜΕΑΠ, ΘΟΪ Λακατάμιας – Ερμής, Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ. Κενή για την ομάδα Εθνικός Λατσιών (1).

Στο δεύτερο όμιλο θα λάβουν μέρος ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανόρθωση, ΑΣΙΛ, Εθνικός Λατσιών (2), Αποελ και Διγενής Ακρίτας Μόρφου.

Στην πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών (2), Αποελ – Διγενής Μόρφου, και Ανόρθωση – ΑΣΙΛ.