Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ηροδότου: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ»!

Ηροδότου: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ»!

21353362536_67409e1230_z


Ο Αλέξανδρος Ηροδότου, δεν είναι απλά ένα 17χρονο ταλέντο. Είναι ένα παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες το οποίο έδωσε μεγάλο αγώνα για να κυνηγήσει το όνειρο του. «Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ» δηλώνει περήφανος μπροστά στην κάμερα του cyprusacademies.com.

Για αυτό το «όνειρο» λοιπόν, ο Αλέξανδρος με την εργατικότητα που τον διακρίνει και την επιμονή του στερήθηκε πολλά, θυσίασε πολλά αλλά στο τέλος ήρθε ως ανταμοιβή της προσπάθειας του, η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΛΚΗ.Ο Αλέξανδρος όμως δεν είναι τυχαία που βρέθηκε εκεί. Από 5 χρονών φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και είναι ένα από τα σπουδαία ταλέντα που έχει βγει μέσα από το δυνατό και οργανωμένο Κλιμάκιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό. Alexandros-Irodotou (3)Για πολλά χρόνια με την ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε Παγκύπρια Πρωταθλήματα και πολλούς τίτλους και δικαιωματικά στη διάρκεια της πορείας κέρδισε μια θέση περνώντας από όλα τα κλιμάκια επίλεκτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταλήγοντας σήμερα στην ομάδα Κ21. Ο Αλέξανδρος διακρίνεται για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του και πάνω απ’ όλα για το ήθος του. Αναμφίβολα αποτελεί το σωστό πρότυπο για τα μικρά παιδιά και σήμερα είναι τιμή μας να τον φιλοξενούμε στο πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Αλέξανδρε, τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο; Για μένα το ποδόσφαiρο σημαίνει πολλά. Είναι πλέον για μένα τρόπος ζωής. Μέσω του ποδοσφαίρου νιώθω πως μπορώ να εκφράζομαι κάνοντας κάτι δημιουργικό βγάζοντας προς τα έξω τον πραγματικό Alexandros-Irodotou (5)μου εαυτό!

Πριν λίγες μέρες αγωνίστηκες με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πως ένιωσες; Ένιωσα φανταστικά αν και στην αρχή είχα μεγάλο άγχος γιατί όσο νάνε δεν είναι λίγο από τη μια μέρα στην άλλη να φοράς τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ένιωσα όμως μεγάλη περηφάνια γιατί όνειρο μου είναι να παίξω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είδα πως έκανα ένα μεγάλο βήμα προς αυτό! Επίσης ένιωσα πως οι προσπάθειες και οι θυσίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ανταμείφτηκαν στο έπακρο. Η πίεση φυσικά ήταν έντονη αφού έπρεπε να αναδείξω τον καλύτερο μου εαυτό και να σταθώ αντάξια του μεγάλου ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης του…

Alexandros-Irodotou (2)