Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεκίνησαν με νίκη

Ξεκίνησαν με νίκη

U13LimassolTeam


Η έναρξη του πρωταθλήματος U13 συνοδεύτηκε με νίκη εκτός έδρας για την ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του κλιμακίου Λεμεσού. Οι “πράσινοι” του Γιαννάκη Πιερή επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα και πήραν το πρώτο τους τρίποντο.

Με ανατροπή ήρθε η νίκη στην πρεμιέρα, με τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, όμως οι “πράσινοι” απάντησαν εις διπλούν. Ο Ανδρέας Ζησιμίδης στο 52ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ο Κυριάκος Καρανικόλας στο 60ο λεπτό πέτυχε το 2-1. Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, που δίνει ώθηση στους μικρούς ενόψει της συνέχειας.

Με το δεξί μπήκαν λοιπόν στο Β’ Όμιλο της Λεμεσού οι “πράσινοι” και αισιοδοξούν σε μια καλή χρονιά με ακόμη περισσότερες νίκες. Την ερχόμενη εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Α.Ε. Ζακακίου και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της!

Ενημέρωση από τη σελίδα Ακαδημία ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας κλιμάκιο Λεμεσού.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣΣΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ (48′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΣΙΜΙΔΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (68′ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΡΑΦΑΕΛΛΟΣ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.