Home TOP NEWS Ξεκούραση, διαχείριση και… τελικός!

Ξεκούραση, διαχείριση και… τελικός!

Σε περιόδο διακοπής εισήλθαμε στο πρωτάθλημα αυτή την χρονική στιγμή λόγω των εορτών του Πάσχα.


Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές βαθιές ανάσες και να ξεκουραστούν, καθώς το πρόγραμμα που είχαν το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά βαρυφορτωμένο με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια.

Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” θα εκεμταλλευτούν αυτές τις δύο βδομάδες για να φορτίσουν μπαταρίες και ακολούθως με την επιστροφή τους, θα κοιτάξουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ και του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα θα ρίξουν και το βάρος στην προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό.

Πάντως με την εξασφάλιση της 3ης θέσης, ο κ. Αναστασίου στο τελευταίο αδιάφορο παιχνίδι της σεζόν με την Πάφο FC, αναμένουμε ότι θα κάνει διαχείριση του υλικού του, έτσι ώστε όλοι ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τον μεγάλο τελικό.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου κυπέλλου, άλλωστε το δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Αμίν Χαμάς στην συνέντευξη του στο “Total Green”, ότι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σαν “πεινασμένα σκυλιά”, γι’ αυτό αναμένουμε ότι μετά την διακοπή θα προετοιμαστούν όλοι κατάλληλα για να “χτυπήσουν” το κύπελλο, το οποίο όπως είπε ο Βελγομαροκινός αμυντικός όταν “το μυρίζεσαι θέλεις να το κατακτήσεις”.

ρ