Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεκίνησαν προπονήσεις στη Λάρνακα

Ξεκίνησαν προπονήσεις στη Λάρνακα

Larnaca2004
Προπόνηση των γεννηθέντων 2004 του κλιμακίου Λάρνακας

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Κλιμάκιο Λάρνακας, με τριφυλλάκια όλων των ηλικιών να επιστρέφουν στα γήπεδα. Οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην επαρχία Λάρνακας έπιασαν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στα Πρωταθλήματα Grassroots και U13, όπου θα έχουμε φέτος ομάδα.


LarnacaU13
Προπόνηση της ομάδας U13 του κλιμακίου Λάρνακας

Με ομάδα στο Προαιρετικό πρωτάθλημα Κάτω των 13 ετών θα συμμετέχει το κλιμάκιο Λάρνακας. Μετά από μεγάλη προσπάθεια δημιουργήθηκε η ομάδα και άρχισε προπονήσεις ενόψει της πρεμιέρας. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις προπονήσεις τους, ΕΔΩ.

Larnaca2005
Προπόνηση των γεννηθέντων 2004 του κλιμακίου Λάρνακας

Στη σελίδα της Ακαδημίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας του κλιμακίου Λάρνακας αναγράφεται πως υπάρχει ενθουσιασμός στις πρώτες προπονήσεις. Αναλυτικά:

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του κλιμακίου μας στη Λάρνακα για τη μεγάλη και άνευ προηγουμένου ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι για ανασυγκρότηση και ενδυνάμωση του κλιμακίου. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα φαίνεται να αγκαλιάστηκε πέραν του αναμενόμενου από τον κόσμο, κάτι το οποίο φάνηκε από τη χθεσινή πρώτη επίσημη μέρα έναρξης των προπονήσεων. Παράλληλα επικρατεί συναίσθηση της ευθύνης για δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου.

Larnaca2007
Προπόνηση των γεννηθέντων 2007 του κλιμακίου Λάρνακας

Παιδιά κάτω των 7 ετών προπονούνται στη Λάρνακα φορώντας την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. (Φωτογραφία πιο κάτω)

Larnaca2008
Προπόνηση των γεννηθέντων 2004 του κλιμακίου Λάρνακας
Larnaca2010
Προπόνηση των γεννηθέντων 2010 του κλιμακίου Λάρνακας

Δεν έχουν κλείσει ακόμη 5 χρονών όμως αγωνίζονται στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!