Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επέστρεψαν στις νίκες με σπουδαία ανατροπή

Επέστρεψαν στις νίκες με σπουδαία ανατροπή

Aca-U13-b-halkanoras (52)


Επιστροφή στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ (2) και μάλιστα με σπουδαία ανατροπή επί του Διγενή Μόρφου. Η ομάδα του Ανδρέα Μηλιώτη βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 0-2, όμως στην επανάληψη πέτυχε τέσσερα γκολ, κερδίζοντας έτσι με 4-2. Μάλιστα τα γκολ ήρθα στα τελευταία λεπτά, με τον Γιώργο Νίκου να μειώνει στο 57 λεπτό και τον Άγγελο Ζευκή να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Με τη συμπλήρωση του τελευταίου λεπτού ο Ζευκή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε τα πάνω κάτω, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φοίβος Σάββα στις καθυστερήσεις.

Μεγάλη νίκη για τους “πράσινους”, που έφτασαν στους 7 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U13.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΠΙΣΣΗΣ (36′ ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΚΑΪΑΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (36′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (46′ ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ), ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ.

Δείτε τη μεγάλη ανατροπή σε βίντεο: 

Ομόνοια-Διγενής 4-2Ομόνοια-Διγενής 4-2…Ενώ η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 τα παιδιά με θέληση και αποφασιστηκότητα όχι μόνο ισοφάρισαν το παιχνίδι αλλά έφυγαν από το γήπεδο νικητές με σκορ 4-2.!!! Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι…!!!!!

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 24 October 2015