Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχισε με εξάρα

Συνέχισε με εξάρα

Aca-U13-b-paeek (24)


Ήταν να μην πάρει μπρος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β πέρασε με επιτυχία από το Δάλι, επικρατώντας του Χαλκάνορα με 6-1 στην 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Λευκωσίας. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε αμέσως και έφερε γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια όλα έγιναν ευκολότερα για τους μικρούς του Ανδρέας Μηλιώτη, που πήραν προβάδισμα και έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Χαλκάνορας άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, με την απάντηση να έρχεται δύο λεπτά αργότερα με το Λοίζο Λοίζου να ισοφαρίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε προβάδισμα στο 20 λεπτό με τον Άγγελο Ζευκή να σκοράρει σε κενή εστία μετά από ασίστ του Λοίζου. Ο Άγγελος πέτυχε και δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα, ανεβάζοντας το δίχτυ του σκορ στο 3-1, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας πέτυχε ακόμη τρία γκολ. Χατ τρικ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή με γκολ στο 55ο λεπτό. Το δεύτερο του προσωπικό γκολ στον αγώνα πέτυχε στο 58ο λεπτό ο Λοίζος Λοίζου, ενώ στο 65ο λεπτό ο Αλέξανδρος Καϊάφας με το που πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (65′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ (47′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ (65′ ΚΑΪΑΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (36′ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ (65′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).

Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

 

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 7 November 2015