Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επέστρεψε στις νίκες

Επέστρεψε στις νίκες

Aca-U13-b-keravnos (36)


Μετά από τρεις σερί ήττες, η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Διγενή Μόρφου με 3-2. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας, φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Οι πράσινοι του Ανδρέα Μηλιώτη ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη, στην οποία έφτασαν μετά από μεγάλη προσπάθεια και βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Άγγελος Ζευκή άνοιξε το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 45ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από το Διγενή, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Ζευκής έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 58ο λεπτό ο Διγενής έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσα, ένα λεπτό μετά όμως ο Άγγελος Ζευκή σκόραρε και έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι. Χατ τρικ από το μικρό, που έφτασε τα 15 φέτος.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (70′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ (49′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ), ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (61′ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες από τον αγώνα, που στην περισσότερη διάρκεια του διεξαγόταν υπό βροχή
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες από τον αγώνα, που στην περισσότερη διάρκεια του διεξαγόταν υπό βροχή

Τα γκολ της ομάδας μας:

 

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 12 December 2015