Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το απόλυτο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 – Χωρίς νικητή το αιώνιο σε U18...

Το απόλυτο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 – Χωρίς νικητή το αιώνιο σε U18 και U21

Aca-U14-olympiakos (38)


Δύο νίκες, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο των βαθμών η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, ενώ αήττητες παραμένουν οι πράσινοι κάτω των 13 και 16 ετών. Πρώτη ήττα για την ομάδα U15, που έχασε στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε. Πρεμιέρα με “Χ” για Παίδες U18 και Νέους U21, που αντιμετώπισαν αμφότεροι τον αιώνιο αντίπαλο.

Με γκολ νωρίς πήρε το “τρίποντο”!
Νικηφόρο ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ryszard μόλις στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ (45′ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (40′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (70′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ (40′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Πίεζε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε!
Το 3 στα 3 έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που κέρδισε τον Απόλλωνα 1-0 με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. Οι πράσινοι του Ανδρέα Δαρίου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, το οποίο έκανε ο Γιώργος Ποντικός στο 70′. Ο μικρός με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, δίνοντας στην ομάδα μας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (30′ ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (55′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, IVELIN IVAYLOV VIOLINOV (36′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ).

Πρώτη ήττα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι!
Πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και πρώτη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Πρωτάθλημα U15. Οι πράσινοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 31ο λεπτό και στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση, που όμως δεν ήρθε ποτέ. Στο 78′ η ομάδα του Απόλλωνα πέτυχε και δεύτερο γκολ, παίρνοντας έτσι τη νίκη με σκορ 2-0.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ (48′ ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ), ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (33′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (70′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ (40′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ).

 

Λευκή ισοπαλία και πρώτες απώλειες!
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρησης της ομάδας μας στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U16. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στη φετινή χρονιά.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (12′ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ, 55′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (69′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (69′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ.

 

Δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της και πήρε μόνο ένα βαθμό!
Την ευκαιρία να ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη επί του Αποέλ είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, όμως στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι πράσινοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως ισάριθμες ήρθε η ισοφάριση, με την τελευταία λίγο πριν το τέλος. Δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα μας, αφού ο αιώνιος αγωνιζόταν από το 64′ με δέκα παίκτες. Ο Ιωάννης Κουλουτέρης άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με το Αποέλ να ισοφαρίσει στο 61′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάριος Χαραλάμπους (και αφού προηγήθηκε η κόκκινη στον αιώνιο) έδωσε πάλι προβάδισμα στο “τριφύλλι”. Στο 84ο λεπτό όμως ήρθε η ισοφάριση και το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ (89′ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ (83′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ), ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (73′ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ.

 

Πρεμιέρα χωρίς γκολ στο αιώνιο!
Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το αιώνιο ντέρμπι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Νέων U21. Ως τυπικά φιλοξενούμενη αγωνίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ που θα τις έδινε το “τρίποντο”.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (87′ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΖΑΓΓΟΥΛΟΣ), STEFAN KRSTIC, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ (84′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ (75′ ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΝΙΑΤΗΣ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 1-0
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 1-0
U15 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U16 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U18 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U21 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.