Home TOP NEWS Λαμβάνει εξειδικευμένο πρόγραμμα ο Τζίμης

Λαμβάνει εξειδικευμένο πρόγραμμα ο Τζίμης

 


Σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας θα μεταβεί σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφή, προκειμένου να του δοθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο θα εφαρμόζει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με σκοπό να ξεπεράσει τα προβλήματα μυικών τραυματισμών που του παρουσιάζονται και τον κρατούν μακριά από την αγωνιστική δράση.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης ο ποδοσφαιριστής θα το εφαρμόζει παράλληλα με το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μας. Δηλαδή, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται και θα αγωνίζεται κανονικά, ενώ ταυτόχρονα θα δουλεύει επιπλέον ώρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα του δοθεί, από το ιατρικό κέντρο της Αθήνας που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα μόνιμης αποκατάστασης τέτοιου είδους προβλημάτων.

Ουσιαστικά, η ομάδα μας με την επιλογή αυτή θέλει να να βοηθήσει τον Δημήτρη για να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη ρίζα του προβλήματος, ούτως ώστε να το ξεπεράσει πλήρως. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει πολλά στον διεθνή ποδοσφαιριστή, καθώς αναγνωρίζει πως ένας υγιής Δημήτρης Χριστοφή, ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας.