Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έξι στα έξι οι ομάδες της ακαδημίας

Έξι στα έξι οι ομάδες της ακαδημίας

 


Εντυπωσιακός απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας τη βδομάδα που πέρασε, κάνοντας το έξι στα έξι. Άνετα επικράτησαν όλες οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τις τέσσερις εξ αυτών να κερδίζουν σε εκτός έδρας ματς. Για την ομάδα κάτω των 18 ετών ήταν το τελευταίο της παιχνίδι στη σεζόν. “Εφτάρα” έριξαν οι Παίδες της ομάδας U14, ενώ σημαντικό “τρίποντο” πήρε η ομάδα Νέων του “τριφυλλιού” στην κούρσα που κάνει για κατάκτηση του τίτλου.

Όλα στην επανάληψη!
Τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο παιχνίδι της ομάδας μας κάτω των 13 ετών κόντρα στην ΠΑΕΕΚ και όλα στην επανάληψη. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-1, έχοντας για σκόρερ τους Ryszard Solomon Jakubiak με δύο γκολ και τον Κυριάκο Καρανικόλα με ένα. Στο τελευταίο λεπτό ήρθε η μείωσε στο σκορ από τους φιλοξενούμενους.

“Εφτάρα” από τα τριφυλλάκια!
Άνετη επικράτησε για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, με τα τριφυλλάκια να ρίχνουν “7άρα” στον αντίπαλο τους. Γιώργος Ποντικού και Κωνσταντίνος Χρίστου σε 4ο και 6ο λεπτό αντίστοιχα έκαναν το 2-0 για την ομάδα μας, με τα υπόλοιπα πέντε να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άγγελος Ζευκή στο 42′ και ο Γιώργος Νίκου τρία λεπτά αργότερα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Λοίζος Λοίζου με δύο γκολ έκανε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο φινάλε με σκόρερ τον Σωκράτη Χατζηβασιλείου.

Πέτυχαν “διπλό” οι “πράσινοι”!
Απέναντι στην ΠΑΕΕΚ η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε “διπλό”. Ο Ρένος Πιτσιάκκος σκόραρε δύο τέρματα, ανοίγοντας το σκορ στο 32′ και κάνοντας το 3-0 στο 52′, ενώ ενδιάμεσα είχε σημειωθεί αυτογκόλ από τους γηπεδούχους. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Γιώργος Μουζούρας στο 74ο λεπτό του αγώνα.

Εκτός έδρας “3άρα”!
Νίκη επί της ΠΑΕΕΚ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, με τον Μαρίνο Τζιωνή στο 12′ να ανοίγει το σκορ και τον Ανδρόνικο Κακουλλή πέντε λεπτά αργότερα να κάνειτ ο 2-0. Το 3-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Στέφανος Ιωάννου στο 25′. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του ματς.

Φινάλε στην σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα U18 με νίκη ολοκλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας 5-0 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας. Μόλις στο 3ο λεπτό οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ. Στο 21′ ο Στέλιος Ιακώβου στο 21′ έκανε το 2-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 4-0, με σκόρερ τους Πέτρο Παναγιώτου και Μάριο Χαραλάμπους. Στο 58′ ο Γιώργος Κακουλλής διαμόρφωσε το 5-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, μετά από 14 νίκες, πέντε ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Άνετο εκτός έδρας πέρασμα για τους Νέους!
Νίκη με το ευρύ 4-0 επί της Καρμιώτισσας εκτός έδρας σημείωσε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή, πίσω από τον Απόλλωνα. Το σκορ άνοιξε ο Απόλλωνας Βασιλείου στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στο 52′. Ο Σωτήρης Φιάκας στο 83′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Ανδρέας Κατσαντώνης με πέναλτι διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΕΕΚ 3-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΕΕΚ 7-0
U15 ΠΑΕΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U16 ΠΑΕΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U18 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U21 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.