Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνο νίκες για τους Παίδες

Μόνο νίκες για τους Παίδες

 


Μόνο νίκες περιλαμβάνει ο απολογισμός των ομάδων μας στην 36η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων, όπου αντίπαλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Εθνικός Άχνας. Άνετες νίκες για τις ομάδες κάτω των 14 και 15 ετών, με την πρώτη να παραμένει στην 3η θέση και τη δεύτερη να διατηρεί την αήττητη πορεία της στην κορυφή. Δύσκολο “διπλό” πέτυχαν οι ομάδες κάτω των 16 και 17 ετών, που βρίσκονται στην 9η και 5η θέση αντίστοιχα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και μόλις στο 2ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Ιωάννη Τσουτσούκη, παίκτη που στο 10′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και τα δικά του. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το 35′ και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 2-0. Τρία λεπτά από την έναρξη της επανάληψης ο Αλέξης Πίσσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 45΄ο Αλέξανδρος Καϊάφας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αύξησε περισσότερο το προβάδισμα για το “τριφύλλι”. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Παντελής Τουμάζου στο 63ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση, δύο στροφές πριν το φινάλε και εκεί θέλει να παραμείνει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε “7άρα”, κλειδώνοντας τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε τα περισσότερα τέρματα της. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Αντώνη Φώτη και διπλασίασε τα τέρματα της στο 20′ με τον Κωνσταντίνο Χρίστου. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα γκολ πέτυχε ο Ιβελίν Ιβαίλοβ και δύο λεπτά μετά ο Αντώνης Φώτη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά στην επανάληψη, ο Κωνσταντίνος Χρίστου βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 47′ σκόρερ χρίστηκε και ο Μάριος Τζιωρτζής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αντώνης Φώτη, κάνοντας έτσι χατ-τρικ, το δεύτερο του στη σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έφυγε με το “διπλό” από την έδρα του αντίπαλου της. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας σημείωσε δύο τέρματα, τα οποία είχαν για σκόρερ τον Άγγελο Ζευκή, σε 16ο και 26ο λεπτό, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με ένα καλό προβάδισμα. Στο 52′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι, αλλά ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου στο 65ο λεπτό έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στο “τριφύλλι”, για να μειώσει εκ νέου η αντίπαλος ομάδα τρία λεπτά μετά, όμως δεν είχε χρόνο για κάτι καλύτερο. Οι “πράσινοι” είναι στο ένατο “σκαλοπάτι” της βαθμολογίας, δύο στροφές πριν το φινάλε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πήρε το “τρίποντο” μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Στο 10′ ο Μαρίνος Τζιωνής άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, όμως οι γηπεδούχοι ένα λεπτό μετά ισοφάρισαν. Στο μισάωρο ο Ανδρόνικος Κακουλλής έβαλε ξανά το “τριφύλλι” σε θέση οδηγού, αλλά στο 45′ οι αντίπαλοι έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσα. Στο 61′ ο Γιώργος Ποντικός έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας και ο ίδιος παίκτης στο 73′ σημείωσε το τελικό 2-4. Στην 5η θέση οι “πράσινοι”, που με δύο στροφές να απομένουν μπορούν να ανεβούν ένα “σκαλοπάτι, όμως υπάρχουν και πιθανότητες να πέσουν ένα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 5-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 7-0
U16 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U17 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4