Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α. Αυλωνίτης: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Α. Αυλωνίτης: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο»


Αγώνα κυπέλλου δίνει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν στην Κοφίνου απέναντι στην Ανόρθωση για τον επαναληπτικό του 4-1, σκορ με το οποίο επικράτησε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου θέλει να αξιοποιήσει το ισχυρό προβάδισμα και να «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ενόψει του αγώνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού», Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

«Στόχος είναι να πετύχουμε και δεύτερη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό και να τον κατακτήσουμε. Πραγματοποιούμε εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Παρά το μεγάλο σκορ, είχαμε χάσει πολλές φάσεις στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε ενόψει συνέχειας» ανέφερε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 κόντρα στην Ανόρθωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 11 στο γήπεδο «Σωτήρειον» στην Κοφίνου.