Home TOP NEWS Κι αν δεν σκοράρει, δημιουργεί

Κι αν δεν σκοράρει, δημιουργεί


Όταν μια ομάδα έχει τους παίκτες “κλειδιά” της σε καλή μέρα τότε, αυξάνει τις πιθανότητες να πετύχει και το ζητούμενο στα παιχνίδια που δίνει.

Αυτό έγινε και την περασμένη Κυριακή με την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Αποέλ. Οι παίκτες “κλειδιά” που έχει στην διάθεση του ο Γιάννης Αναστασίου, ήταν σε καλό “φεγγάρι” και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα μας να φτάσει στο σημαντικό τρίποντο.

Ένας εξ’ αυτών και ο Γουίλι Σεμέδο. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής με καταγωγή το Πράσινο Ακρωτήρι κάνει μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με το “τριφύλλι” στο στήθος. Σκοράρε σε αρκετά παιχνίδια, ενώ και σε πολλά άλλα βοήθησε δημιουργικά την ομάδα μας για να μπορέσουν άλλοι συμποδοσφαιριστές του να βρουν το γκολ.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αποέλ, ο Σεμέδο έψαξε με την ταχύτητα του να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση, είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Μπέλετς για να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε, ωστόσο στο 69ο λεπτό με το σουτ, υποχρέωσε τον κήπερ του Αποέλ σε δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια ο Σίμιτς πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το “χρυσό” γκολ.

Ο Σεμέδο έδειξε στην πρώτη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τι πάστα ποδοσφαιριστής είναι, αλλά και το ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει και περιμένουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι ακόμη καλύτερος στο γήπεδο, έτσι κι αλλιώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε ότι, έχει πάντα ψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από τον ευατό του και δεν συμβιβάζεται με μέτριες εμφανίσεις.

Όπως όλοι οι συμποδοσφαιριστές του, έτσι και ο Σεμέδο, αυτό το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και στην συνέχεια θα επιστρέψει πατώντας “γκάζια” για τον τελικό, στον οποίο θα δώσει τα πάντα για να πανηγυρίσει και το τρόπαιο.