Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (15-16/12)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (15-16/12)


Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής 2-4

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 δεν κατάφερε σήμερα να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερμή με 2-4 και παρέμεινε στους 20 βαθμούς. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισήα, Παπαθανασίου, Γιαννακού, Γρούτα, Ανδρέου, Αγγελή, Αβρααμίδη, Θεοδώρου, Ζουλαφάκη, Κοτσώνη και Οζλέρ. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχαν οι Αγγελή και Ζουλαφάκης. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (23/12, 10:00) απέναντι στον Διγενή Μόρφου εκτός έδρας.

 

U14: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ εξήλθε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κελεπέσιη, Πέτρου Μ., Σπύρου, Τσιαπίνη, Σταύρου, Παπαδόπουλλο, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Αποστόλου, Χρίστου και Πέτρου Α. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Νεοφύτου, Γεωργίου, Ανδρέου και Λάμπρου. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος ενώ στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 39 βαθμούς και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με απολογισμό 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

 

U15: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Συνέχεια στο αήττητο σερί έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 0-1 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους Μαντορίνη, Καϊάφα, Χατζηχρίστου, Πίσση, Χριστοδούλου, Βενιζέλου, Τσουτσούκη, Ευαγγέλου, Σπυριδάκη, Στασή και Κυλίλη. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Θεοδώρου, Χριστάκη, Γρούτας και Κουρσάρης. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Δημήτρης Σπυριδάκης με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 19’. Το τρίποντο αυτό βοήθησε την ομάδα μας να παραμείνει στην κορυφή ενώ ανέβασε τη συγκομιδή των «πρασίνων» στους 42 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου που έχει 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες, θα φιλοξενήσει την ερχόμενη εβδομάδα την ΠΑΕΕΚ.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 0-0

Η ισοπαλία 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στον σημερινό εντός έδρας αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 κόντρα στην ΑΕΛ. Οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ στάθηκαν άτυχοι καθώς είδαν την μπάλα να σταματά δύο φορές στο δοκάρι. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Ντάλιας, Πολυβίου, Κέζος, Χριστοδούλου, Γεωργίου, Ιωακείμ, Νικολάου, Γεωργίου Λ., Κημητρής, Σαμάνης και Μαυρής. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Αγγελή, Κίττου και Σεργίδης. Μετά τη σημερινή ισοπαλία η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ανέβηκε στους 16 βαθμούς ενώ παρέμεινε στην 13η θέση. Η ομάδα του Ανδρέα Νικολάου που έχει απολογισμό τέσσερεις νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη εβδομάδα την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας.

 

U19: Ένωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Ακάθεκτη συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 η οποία πέρασε αλώβητη και από το Παραλίμνι. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου κέρδισε 0-2 την ΕΝΠ και πέτυχε την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Αντωνίου, την αμυντική γραμμή αποτέλεσαν οι Γεωργίου, Ιακώβου, Γαβριήλ και Χαραλάμπους Μ., στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Παναγή, Κονομής και Χαραλάμπους Χ. ενώ στην επιθετική τριάδα ήταν οι Ποντικός, Κακουλλής Γ. και Μενοίκου. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Χριστοδούλου, Αυλωνίτης και Περπέρης. Σκόρερ για το «τριφύλλι» χρίστηκαν οι Γιώργος Ποντικός και Γιώργος Κακουλλής. Η ομάδα μας έφτασε στους 33 βαθμούς και απολαμβάνει σταθερά τη μοναξιά της κορυφής. Την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες της β’ φάσης του κυπέλλου όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 δεν θα έχει παιχνίδι καθώς ήταν στις τρεις ομάδες που κληρώθηκαν να περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.