Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μάριος Νικολάου

Ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μάριος Νικολάου


Δεκαοκτώ χρόνια προηγουμένως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτούσε, σε ηλικία 21 ετών, το νεαρό ταλέντο Μάριο ΝΙκολάου από τον Άρη Λεμεσού. Έμεινε στην ομάδα μας για μία διετία και το 2003 ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ακολούθησε για τον Μάριο μία εξαιρετική ποδοσφαιρική καριέρα με παρουσία σε δύο θητείες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρώτη στον Πανιώνιο (2007-10) ενώ η επιστροφή του στην Κύπρο συνοδεύτηκε και με ένα πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ το 2012. Έπαιξε σε Λεβαδειακό και Ίντερ Τουρκού Φινλανδίας για να κλείσει τώρα την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε τους προπονητές της ακαδημίας για την νέα χρονιά και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μάριος Νικολάου ο οποίος επιστρέφει στο «τριφύλλι», 16 χρόνια μετά, πλέον ως προπονητής.

Στην παρουσίαση της η ΟΜΟΝΟΙΑ έγραψε… «Αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία ως προπονητής στην Ακαδημία μας. Ως ποδοσφαιριστής επέδειξε σπουδαία καριέρα σε Κύπρο και εξωτερικό».

Κρέμασε το ποδοσφαιρικά παπούτσια πέρσι το καλοκαίρι όμως μένει στο ποδόσφαιρο ο Μάριος, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο με την ομάδα Κ19 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα!