Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ανδρέας Ευαγγέλου: “Σαν ομάδα δουλεύουμε πολύ σωστά, έχουμε υψηλούς ομαδικούς και ατομικούς...

Ανδρέας Ευαγγέλου: “Σαν ομάδα δουλεύουμε πολύ σωστά, έχουμε υψηλούς ομαδικούς και ατομικούς στόχους”


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΑΙΣ μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας των U19, Ανδρέας Ευαγγέλου. Τοποθετήθηκε για την πορεία της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια, έκρινε την παρουσία του και αναφέρθηκε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του:

«Η πορεία της ομάδας είναι αρκετά καλή όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σε γενικές γραμμές έχουμε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Προσωπικά έχω λεπτά συμμετοχής και πιστεύω ότι ανταποκρίνομαι στους αγώνες όπως θα έπρεπε, όμως πάντα επιδιώκω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Σαν ομάδα δουλεύουμε πολύ σωστά, έχουμε υψηλούς ομαδικούς και ατομικούς στόχους, γι’ αυτό και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 βρίσκεται στην 7η θέση με έξι βαθμούς καθώς μετρά δύο νίκες και μία ήττα, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου.

Το Σάββατο το «τριφύλλι» πάει στη Λάρνακα όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα για την 4η αγωνιστική. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:30 και θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Δρομολαξιάς.