Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι «κορυφής» ενόψει

Ντέρμπι «κορυφής» ενόψει


Δύσκολο παιχνίδι στο πρόγραμμα της OMONOIAΣ U19 αυτό το Σάββατο, καθώς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Η ομάδα μας ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τον ΑΠΟΕΛ στους 32 βαθμούς, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» τους Λεμεσού βρίσκονται στην 3η θέση με 29.

Ενόψει του αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αλέξανδρος Σολωμής: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις, αλλά και στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Το κλειδί για τους τρεις βαθμούς είναι να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή και έχει τα φόντα για να κατακτήσει τον τίτλο. Ακόμη και την προηγούμενη αγωνιστική που είχαμε πολλές απουσίες, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε. Οι ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν από την ομάδα Κ17 είχαν πολύ καλή παρουσία και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Στόχος όλων μας είναι να ανεβούμε στην πρώτη ομάδα και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Η χρησιμοποίηση πολλών Κύπριων στους αγώνες της πρώτης ομάδας μας δίνει έξτρα κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά».

Ο αγώνας θα γίνει αύριο (14:30) στο «Ηλίας Πούλλος» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OFC TV exclusive.