Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός της σεζόν από τον προπονητή της Κ15

Ο απολογισμός της σεζόν από τον προπονητή της Κ15


Ο προπονητής της Κ15 της Ομόνοιας, Μάριος Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Έκανε τον απολογισμό του για την πορεία της ομάδας και τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του.


«Κρίνεται πετυχημένη η φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Σούπερ Καπ. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τίτλων. Το πιο σημαντικό είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας μέρα με τη μέρα. Αν συγκρίνεις από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα η πρόοδος που έχει γίνει από όλους είναι πολύ μεγάλη», το αρχικό σχόλιο του κόουτς της ομάδας Κ15.

Και πρόσθεσε: «Πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά όλοι μας στην Ακαδημία. Τόσο εμείς, όσο και τα παιδιά με μοναδικό στόχο να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της πρώτης ομάδας. Και όταν βελτιώνεσαι ατομικά θα βελτιωθείς και ομαδικά. Εμείς εργαζόμαστε ατομικά με τον κάθε ποδοσφαιριστή για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες του, όμως σιγά-σιγά αρχίζει και το τακτικό κομμάτι».

Όσον αφορά στη φετινή ομάδα και την προοπτική που έχει ενόψει του μέλλοντος: «Θεωρώ ότι η φετινή ομάδα Κ15 έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι εξελίξιμοι και έχουν την προοπτική για να προχωρήσουν μέχρι την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γενικά, όμως, στην Ακαδημία μας υπάρχει άφθονο ταλέντο. Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και σύντομα τα αποτελέσματά θα είναι ακόμη καλύτερα».

Η ομάδα Κ15 τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς και απολογισμό 17 νίκες και 1 ήττα. Πέτυχε 66 τέρματα και δέχθηκε 12. Επίσης, κατέκτησε και το Σούπερ Καπ με τη νίκη 2-1 επί της Ανόρθωσης.