Home TOP NEWS Στοχεύει τη δεύτερη νίκη

Στοχεύει τη δεύτερη νίκη

basket-anagennisi (7)


Μετά τη νίκη στη πρεμιέρα επί της Αναγέννησης Γερμασόγειας, η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται σήμερα για το δεύτερο της παιχνίδι κόντρα στην Έθα Έγκωμης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Στάδιο Ελευθερία και όπως πάντως θα καλυφθεί live από την ιστοσελίδα μας Omonoianews.com. Να σημειωθεί ότι παρότι το ματς είναι στο Ελευθερία, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φιλοξενούμενη.

Ο πήχης προφανώς αυτή τη φορά ανεβαίνει, αφού η Έθα έχει και πιο πλήρες ρόστερ από την Αναγέννηση και μεγαλύτερο προϋπολογισμό, άρα περισσότερη ποιότητα. Προέρχεται μάλιστα από ήττα στη πρεμιέρα (έχασε 78-63 από το Αποέλ), έτσι θέλει σήμερα να πετύχει την πρώτη της νίκη και να “πιάσει” την ομάδα μας στους 3 βαθμούς. Παρότι ανέβηκε ο πήχης πάντως, θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι από την Έθα και μπορεί να πάρει το διπλό.

Στην πρεμιέρα άλλωστε ξεδίπλωσε αρκετές αρετές, ειδικά επιθετικά. Ίσως το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο να ήταν οι βοήθειες που έδωσαν οι νεαροί Κύπριοι Παπακώστας και Χριστοδουλίδης. Αν οι δυο τους, μαζί με τον αρχηγό Κωνσταντίνου και τους υπόλοιπους νεαρούς του ρόστερ δώσουν βάθος, ανάσες και κυρίως βοήθειες στην άμυνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει την Έθα και να δει τη συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.