Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θα την δει και αυτή στα μάτια

Θα την δει και αυτή στα μάτια

Basket-keravnos (11)


Άλλη μια δύσκολη αποστολή για την ΟΜΟΝΟΙΑ που υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ (19:00, live omonoianews.com). Η ΑΕΚ προέρχεται από μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη αφού κέρδισε εκτός έδρας την Πρίστινα και πέρασε στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup. Έχει εμπειρία και ποιότητα, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: θα την παίξει χωρίς φόβο.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ήδη πως διαθέτει και αυτή ποιότητα και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Άξιζε τη νίκη κόντρα στην Έθα (της κλάπηκε), είδε στα μάτια τον αήττητο Κεραυνό, το ίδιο και με τον αήττητο Απόλλωνα. Σήμερα θέλει να βρει τους τρόπους να διαχειριστεί τον πάγκο και τις ανάσες των βασικών, για να πάρει τη προσπάθεια μέχρι τέλους και να κατακτήσει το ροζ φύλο αγώνα.

Χθες, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε κάλεσμα στο κόσμο για να τους στηρίξει στο σημερινό αγώνα. Πραγματικά το αξίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που κάνει μια ειλικρινή και σκληρή προσπάθεια για να βάλει το καλαθοσφαιρικό τμήμα στο σωστό δρόμο. Η μέρα και η ώρα προσφέρονται.