Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αυτοκτόνησε, αλλά το αφήνει πίσω της!

Αυτοκτόνησε, αλλά το αφήνει πίσω της!

sak_3572


Η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, στοίχισε τελικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ που είδε τη διαφορά από τον δεύτερο να μειώνεται στους 6. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκείνο που μετράει όμως είναι πως απώλεσαν δυο βαθμούς.

Στο πράσινο στρατόπεδο πάντως, δεν έχουν χρόνο να σκέφτονται την απώλεια, ούτε να κάνουν μαθηματικά. Ο τίτλος εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους, αυτό είναι που μετρά και έχουν μάλιστα σημαντικό προβάδισμα 4 στροφές πριν το τέλος. Είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Άλλωστε μπορούν στα επόμενα 2 παιχνίδια να καθαρίσουν την υπόθεση τίτλος μια και καλή.

Το επόμενο ματς είναι και το πιο δύσκολο, όχι μόνο λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά κυρίως λόγω του κλίματος που θα αντιμετωπίσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει κόντρα στο Σίτυ, την ομάδα που αγόρασε το Αποέλ για να μην ξεκινήσει από τη 2η κατηγορία, στο Λευκόθεο και όπως μας δίδαξε το πρώτο παιχνίδι, το κλίμα θα είναι εχθρικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλύτερη ομάδα, πρέπει όμως να το δείξει στο παρκέ, να πάρει τη νίκη και να τελειώσει τα όνειρα τους μια και καλή.