Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάρκος: “Περήφανος που είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Μάρκος: “Περήφανος που είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

sak_3615


Την υπερηφάνεια του για το γεγονός ότι ανήκει στην ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έφτασε τις 4 κατακτήσεις πρωταθλημάτων (3 συνεχόμενες), εξέφρασε ο Μάρκος Ιωάννου, μιλώντας στο omonoianews.com. O Μάρκος είναι από τους παίκτες της ομάδας μας που πανηγύρισαν και τους τρεις τίτλους των τελευταίων χρόνων και παρουσιάζεται ενθουσιασμένος γι αυτό.

Οι πράσινοι του Μαυρουδή έδωσαν απαντήσεις σε αυτούς που μιλούσαν για «τέλος εποχής» της ομάδας μοντέλο. “Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Παρόλο που αμφισβητηθήκαμε από πολλούς, στα κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος, δηλώσαμε παρών”, σχολίασε ο Μάρκος.

Ο Μάρκος Ιωάννου ήταν μέλος του ρόστερ της ομάδας και στα τρία τελευταία της πρωταθλήματα. “Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στεφθήκαμε πρωταθλητές και περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας”, ανέφερε, προσθέτοντας: “Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στην οικογένεια μου και στον ανεπανάληπτο κόσμο της ομάδας μας. Γιατί άλλο να είσαι Ομονοιάτης, κι άλλο οπαδός”.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται πάρτι τίτλου στο Ελευθερία. Ο Ιωάννου απευθύνει κάλεσμα στον Πράσινο Λαό. “Θέλουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Αξίζει αυτή η ομάδα ένα γεμάτο Ελευθερία”.