Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαυρουδής: “Ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα”

Μαυρουδής: “Ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα”

img_1225


Πανευτυχής για την κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος φούτσαλ, ήταν ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κούλλης Μαυρουδής. Ο κύπριος τεχνικός δήλωσε πως το φετινό ήταν το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Μαυρουδή στο omonoianews.com:

“Καταφέραμε να κατακτήσουμε το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Πέντε ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο, με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για πρώτη φορά να έχουν στο ρόστερ τον ίδιο αριθμό ξένων. Τον θέλαμε πολύ αυτό τον τίτλο, είναι μία απάντηση σε όσους μας αμφισβήτησαν στην αρχή του πρωταθλήματος, όταν ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα. Παρόλο που είχαμε και αποχώρηση παίκτη, δείξαμε πως όταν είσαι ομάδα και θέλεις πραγματικά να πετύχεις κάτι, το καταφέρνεις. Οι παίκτες μου έδειξαν πως δεν χορταίνουν, κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο τους τίτλο, βρίσκοντας τον τρόπο αυτή τη φορά να τερματίσουν πρώτοι, στον δυσκολότερο τους μαραθώνιο”.

Μπράβο στους παίκτες
“Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, την εφορία, την τεχνική ηγεσία και σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στον ιατρό κ. Φοίβο Κυνηγό που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας”.

Για τον κόσμο
“Καλώ τον κόσμο την Πέμπτη στο Ελευθερία, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί να είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές, αλλά τους υποσχόμαστε πως στόχος και την Πέμπτη θα είναι η νίκη, ώστε να γίνει ένα πραγματικό πάρτι, με χιλιάδες κόσμο στο κλειστό. Θα είναι και η επιβράβευση για την ομάδα μου”.