Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Συλλαλητήριο στο Ελευθερία!

Συλλαλητήριο στο Ελευθερία!

img_0809


Ιδανική ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑΤΟσυνάντηση αύριο! Και βοηθάμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για το πρωτάθλημα! Το τμήμα φούτσαλ αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 στο Ελευθερία τον Παρνασσό και το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο!

Είναι πρώτα από όλα το πρωτάθλημα! Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει αύριο, έχει διατηρήσει την απόσταση των 8 βαθμών από το Αποέλ και το αντιμετωπίζει στη συνέχεια με όλες τις προϋποθέσεις υπέρ της! Οι πράσινοι του Μαυρουδή έκαναν το πρώτο βήμα κόντρα στη ΣΠΕ και θέλουν να στείλουν μήνυμα με δεύτερη νίκη στα πλέι οφ, προς πάσα κατεύθυνση, γιατί κάποιοι άρχισαν ήδη να κάνουν όνειρα! (τέτοια θα μείνουν).

Από κει και πέρα, από τη στιγμή που η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, παίζει στη Πάφο και αρκετοί φίλοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι, είναι τέλεια ευκαιρία, να αποτελέσει το ματς συλλαλητήριο για την οικονομική εκστρατεία! Θα υπάρχουν λαχνοί, θα μαζεύει εισφορές και ο Αντώνης Ζυμαράς, μπορούμε αύριο να μαζέψουμε μεγάλο χρηματικό ποσό, που θα αξιοποιηθεί ασφαλώς από το σωματείο στον αγώνα που κάνει!

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτός ο γενικός ξεσηκωμός, πρέπει να οδηγηθεί αύριο στο γήπεδο! Για την ΟΜΟΝΟΙΑ!