Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο Μάνος επέστρεψε σπίτι του!

Ο Μάνος επέστρεψε σπίτι του!

Manos


Στα πράσινα και πάλι ο Μανώλης Μανώλη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου είναι το σπίτι του. Διαβάστε τις δηλώσεις του Μάνου στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα “σπίτι” μου, στην οικογένειά μου”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μανώλη Μανώλη, αμέσως μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα μας. Μετά από ένα χρόνο αρκετά καλής παρουσίας στην ΕΝΠ/Μέλισσα, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να φορέσει ξανά το τριφύλλι στο στήθος.

“Μου έχει λείψει η ομάδα, μου έχει λείψει να φορώ τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, όπως βέβαια και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Μανώλης Μανώλη, ο οποίος συμπλήρωσε: “Επέστρεψα ακόμη πιο δυνατός, ακόμη πιο ώριμος και ακόμη πιο σοφός. Είμαι έτοιμος για να κάνω την καλύτερή μου σεζόν”. 

Ο 32χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έπαιξε για πρώτη φορά στην ομάδα μας τη σεζόν 2007-08, για να επιστρέψει το 2009 και να παραμείνει μέχρι το 2014, διάστημα στο οποίο φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατέκτησε τρία νταμπλ και πανηγύρισε πολλές επιτυχίες τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

“Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στην κορυφή. Ασφαλώς, στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Ο κόσμος της ομάδας να περιμένει έναν ακόμη καλύτερο Μανώλη. Δεν το κρύβω πως ονειρεύομαι τη στιγμή που θα κατακτήσουμε τίτλους και θα τους πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, σημείωσε ο Μανώλη, αποδεικνύοντας και την έντονη αποφασιστικότητά του για να βοηθήσει την ομάδα μας.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Μανώλη ανέφερε: “Όταν χάσεις κάτι, αντιλαμβάνεσαι πραγματικά την αξία του. Αυτόν τον ένα χρόνο που δεν ήμουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιλήφθηκα πόσο πολύ μου έχουν λείψει τα πάντα από αυτήν την ομάδα, πόσο τυχεροί είναι όσοι φοράνε τη φανέλα της και πόσα προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όσους αγωνίζονται γι” αυτήν”, ενώ δεν παρέλειψε να πει: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή μου, Κούλλη Μαυρουδή, αλλά και όσους με βοήθησαν για να επιστρέψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.