Home TOP NEWS Σε ρυθμούς Πάφου η ομάδα μας!

Σε ρυθμούς Πάφου η ομάδα μας!

Οι ποδοσφαιριστές μας αφού ξεκουράστηκαν την περιόδο των εορτών του Πάσχα, από το ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία, από χθες επέστρεψαν ξανά στις προπόνησεις και βλέπουν τα δύο παιχνίδια με την Πάφο FC σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Άπαντες λοιπόν, στο “Ηλίας Πούλλος” ζεσταίνουν τις “μηχανές” τους, για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του ερχόμενου Σαββάτου (11/5), με την Πάφο FC, στο οποίο η ομάδα μας αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές, έχοντας φυσικά όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παιχνίδι κυπέλλου.

Η ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο (11/5) θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την οποία θα μπορέσει να κλείσει με θετικό πρόσημο τον φετινό μαραθώνιο, ενώ παράλληλα, θα έρθει να δώσει τεράστια ψυχολογία και ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη “μάχη” της 18ης Μαίου.

Συνεπώς όλοι στο πράσινο στρατόπεδο έχουν μπει από την Δευτέρα του Πάσχα σε ρυθμούς Πάφου και θέλουν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο να πετύχουν δύο νίκες, ενώ η μία αν έρθει θα χαρίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το τρίτο σερί κύπελλο και το 17ο στην ιστορία της ομάδας μας.