Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η Εθνική Futsal με νίκη επί της Λετονίας προκρίνεται στην επόμενη φάση

Η Εθνική Futsal με νίκη επί της Λετονίας προκρίνεται στην επόμενη φάση

ethniki-futsal (7)
Μεγάλη πρόκληση για Μάρκο, Κώτσιο και Μάνο

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει. Οι διεθνείς μας με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα κυνηγήσουν σήμερα την είσοδο τους στην επόμενη φάση (main round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016.


Η Εθνική μας ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει του καθοριστικού σημερινού αγώνα με αντίπαλο τη Λετονία και με το δεδομένο πως μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας εξασφαλίσει την πρωτιά.

Μετά τις διαδοχικές νίκες επί της Αρμενίας με 3-2 και της Εσθονίας με 4-1, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στους έξι βαθμούς και το απόγευμα θα κυνηγήσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2016.

Η Λετονία σε δύο αγώνες μετρά επίσης ισάριθμες νίκες, όμως έχει να επιδείξει καλύτερο συντελεστή τερμάτων και βρίσκεται στην κορυφή.

Χθες οι διεθνείς μας παρακολούθησαν σε DVD τον τελευταίο αγώνα της Λετονίας με την Αρμενία και σήμερα το πρωί θα γίνει η τελική ανάλυση για το πλάνο δράσης που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή δηλώνουν πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα που θα καθορίσει την πρωτιά του ομίλου μας.

«Σε αυτή την προσπάθεια ελπίζουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι μια σημαντική ημέρα για το futsal και πρόκριση της Εθνικής μας θα βοηθήσει γενικότερα το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Ο παράγοντας έδρα αποτελεί συν στην προσπάθεια μας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι σήμερα στο πλευρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Μανώλης Μανώλη.

Το παιχνίδι με τη Λετονία θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Η ομάδα μας περιμένει σήμερα μεγαλύτερη συμπαράσταση σε σχέση με τους προηγούμενους δύο αγώνες της. Ο παράγοντας έδρα θα μετρήσει πολύ περισσότερο αν ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διεθνών μας και στηρίξει την ενιαία προσπάθεια της πρόκρισης.

Νωρίτερα (14:00) στην ίδια αίθουσα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εσθονίας με την Αρμενία και το αποτέλεσμα του θα καθορίσει τις θέσεις 3-4.

CFA

Ο τελευταίος αγώνας στον οποίο σκόραρε δύο φορές ο Ανδρέου.