Home TOP NEWS Τελευταία μέρα ξεκούρασης και μετά φουλ για Πάφο!

Τελευταία μέρα ξεκούρασης και μετά φουλ για Πάφο!

Την τελευταία μέρα των διακοπών τους έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (05/05) οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τους παραχώρησε τριήμερο ρεπό για τις γιορτές του Πάσχα.


Οι ποδοσφαιριστές μας από αύριο (06/05) θα επιστρέψουν ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” για να βάλουν μπρος τις μηχανές τόσο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Πάφο FC, όσο και για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου με την αντίπαλο την ίδια ομάδα.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είχαν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να πάρουν σημαντικές και πολύτιμες ανάσες, από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και να φορτίσουν μπαταρίες, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι και φρέσκοι για την τελική ευθεία των εγχώριων διοργανώσεων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο ιατρικό δελτίο είναι τα ονόματα των Λανγκ και Φαμπιάνο και το ιατρικό και τεχνικό τιμ θα πέσει με τα μούτρα πάνω τους αυτή την βδομάδα, έτσι ώστε να μπορέσουν οι δύο ποδοσφαιριστές να προστεθούν στις επιλογές του Ελλαδίτη κόουτς.